maandag 21 januari 2013

Windy Miller

Deze Windy Miller is voor het eerst gemaakt in het jaar 2000 in de Teatro bar in London.

De ingrediënten:
- Absinthe (1,5 cl) (Absente)
- Mandarijnlikeur (3 cl) (Marie Brizard)
- Vodka (citroen) (3 cl) (Absolut Citron)
- 7-Up/Sprite (aanvullend)
- Ijsblokjes

De bereiding:
Vul een longdrinkglas met ijsblokjes, doe alles behalve de 7-Up/Sprite in de shaker. Krachtig schudden en strainen in het glas. Verder aanvullen met 7-Up/Sprite. Garneren kan met een schijfje mandarijn of citroen.


Een fantastisch drankje dat nog een hele tijd zal meegaan. Als je naar de ingrediënten kijkt dan lijkt dit op een zeer zoet drankje, maar de absint zorgt ervoor dat dit niet het geval is en zorgt ook nog voor een aangename kruidige bijsmaak. Een aanrader.

Cheers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten